Nikon d7000-sporet tom frigjoringslas h1>

&kopiere; 2011 KenRockwell.com. Alle rettigheter reservert.

iPad og iPod-appen er under utvikling, se dette rommet.

Jeg stotter min voksende familie gjennom denne gratis nettsiden, sa gal som det kan virke.

Den storste hjelpen er nar du bruker noen av disse linkene til Adorama, Amazon, eBay, B & H, Ritz, Calumet, J & R og ScanCafe nar du far noe, uansett hvilket land du bor i. Det koster deg ingenting, og er dette nettstedet, og dermed min familiens storste kilde til stotte. Disse stedene har de beste prisene og service, og derfor har jeg brukt dem siden for dette nettstedet eksisterte. Jeg anbefaler dem alle personlig.

Hvis du finner denne siden som nyttig som en bok du kanskje matte kjope eller et verksted du matte ha tatt, v r sa snill a hjelpe meg med a fortsette a hjelpe alle.

Hvis du har fatt utstyret ditt gjennom en av mine koblinger eller hjulpet ellers, er du familie. Det er flotte mennesker som du som tillater meg a fortsette a legge til dette nettstedet pa heltid. Takk!

Siden denne siden er opphavsrettslig beskyttet og formelt registrert, er det ulovlig a lage kopier, spesielt i form av utskrifter til personlig bruk. Hvis du onsker a lage en utskrift for personlig bruk, far du kun engangs tillatelse dersom du betaler meg $ 5,00 per utskrift eller del av det. Takk skal du ha!

Takk for at du leste!

Vil du ha gratis, live telefonstotte? I USA, ring (800) NIKON-UX, 24 timer i dognet, 365 dager i aret.

Leter du etter en bestemt kontroll? Bruk sokesiden min. Husk a nevne D7000 i soket.

Denne lange artikkelen vil gjore deg til en ekspert Nikon D7000-operator. Den inneholder ogsa mange tips, triks og innstillingene jeg foretrekker a bruke. Hvis du liker bildene jeg lager, kan dette v re sa enkelt som a sette U1- og U2-modiene nar jeg setter min, og snapper unna.

A v re en ekspert kameraoperator har sv rt lite a gjore med a lage flotte bilder. Ja, du ma vite hvordan du bruker kameraet som jeg vil dekke pa disse sidene, men det er bare en liten del av det som er involvert. Din kunstneriske visjon er uten tvil den viktigste delen av et bilde, og ikke temaet i denne veiledningen.

For a fa flotte bilder ma du komme deg til riktig sted til rett tid og peke kameraet i riktig retning, noe som er mye vanskeligere enn bare a l re a bruke en D7000. A lage et godt bilde inneb rer steder, timing, talmodighet og mye mer. Jeg dekker dette her, mens Bruce Barnbaums «The Art of Photography» er den beste boken for noen som er seriost interessert i a l re a skape flotte bilder med vilje. Drift av et kamera er trivielt sammenlignet med a vite hvordan du lager et kraftig fotografi. Med mindre du allerede er en dyktig artist, vurderer jeg a lese og forsta The Art of Photography som obligatorisk for alle som virkelig er interessert i a lage flotte bilder konsekvent. En hvilken som helst girkasse far et godt bilde na og da ved en tilfeldighet, og a utvikle oynene dine vil gi deg flotte bilder hele tiden. Bare a vite alle detaljene om en D7000 som jeg vil dekke er bare det mest grunnleggende forste skrittet mot flotte bilder.

Pa denne siden er grunnleggende om drift av Nikon D7000.

Eksplisitte detaljer om alt folger i senere sider knyttet nederst.

Jeg begynner med a dele mine egne personlige innstillinger, og deretter forklare hvordan du justerer noen av disse grunnleggende innstillingene hvis du vil bruke forskjellige, og deretter forklare hver mulig kontroll og meny for mye detalj pa de folgende sidene.

Min vekt er hvordan du setter D7000 og tar bilder. Jeg forklarer det som jeg ville til en venn som kommer over med et nytt kamera. Jeg vil dele det jeg bruker og hvorfor, og dele disse fra mitt eget perspektiv. Jeg skal forklare mye, men kan ikke muligens forklare enhver mulig kombinasjon av innstillinger for ting jeg anser som flufffunksjoner. Det ville ta for alltid a gjore det bra.

Her er min innstillingsfil som du kan laste ned og bruke til a angi D7000 akkurat som jeg har satt min.

For a bruke denne filen, last den ned til datamaskinen, kopier den til et SD-kort, trykk det i D7000, trykk MENU & gt; SET UP & gt; Lagre / last innstillinger & gt; Last innstillinger, og Bingo !, D7000 er en karbonkopi av meg.

1.) Denne filen kjorer ikke eller gjor noe pa datamaskinen din. Forvent ikke at noe skjer hvis du klikker denne lenken, bortsett fra en NCSETUP7.BIN-fil som lastes ned til datamaskinen.

2.) Du ma legge ved en kortleser, og deretter kopiere denne filen til rotkatalogen pa kortet ditt. Den «rotte katalog» betyr aller toppen av kortets mappeskjema. Forutsatt at du har formatert kortet i D7000, betyr dette at «NIKON D7000» katalog; samme katalog der DCIM-mappen ligger. Ikke sett den i DCIM-mappen.

3.) Menyelementet Lagre / last innstillinger er n r bunnen av SETUP-menyen, og helt uten tilknytning til Lagre brukerinnstillinger overst pa SET UP-menyen. Nikon gjor det aldri klart.

4.) Kameraet mitt er satt til a markere alle filer med min & copy ;, navn, adresse og telefonnummer, sa v r sikker pa a tilbakestille kameraet ditt til navn og informasjon.

5.) Jeg eier bare en D7000, sa jeg har ingen jomfru, uprogrammert D7000 som a laste inn denne filen. Derfor vet jeg ikke om mine innstillinger for U1 og U2 stillingene vil kopiere til D7000 nar du bruker innstillingsfilen min. Det virker ikke for noen mennesker, sa hvis det ikke virker for deg, prov igjen med D7000s modusbryter sett til en annen modus.

U1 og U2 Instant Recall Modes overst.

U1 og U2 stillinger er pa D7000s modusbryter.

D7000s U1 og U2 stillinger lar oss lagre og tilbakekalle komplette banker av kamerainnstillinger umiddelbart ettersom fotograferingsforholdene endres. Vi vil dekke noyaktig hvordan, hvor og hvorfor a sette alle disse detaljene senere; Denne delen dekker det faktum at D7000 er verdens forste Nikon som lar oss enkelt lagre og tilbakekalle komplette grupper med innstillinger ved a dreie knappen.

Hver U1 og U2-modus lagrer og husker alt, inkludert farge- og kontrastinnstillinger, autofokusmodus, eksponeringsinnstillinger, og vel, alt om kameraet som tar oss sa lenge a sette manuelt.

Hvitbalansen og trimmerne, eksponeringskompensasjonene, eksponeringsmodusene, AUTO ISO minimumsinnstillingene, blitsmodusene og alt annet jeg vil ha i hver innstilling, folger med, og oyeblikkelig tilbakekalles nar jeg setter pa begge tallerkene.

U1 og U2 modusene er enkle a sette. Bare sett D7000 som du onsker (vi vil dekke det senere eller bruke innstillingene ovenfor), og trykk deretter pa:

MENU & gt; SETUP & gt; Lagre brukerinnstillinger & gt; (velg U1 eller U2)> Lagre innstillinger,

og kameraets nav rende innstillinger blir brent inn i det stedet pa hjulet til du lagrer noe annet der.

Hvis du gjor noen endringer mens du tar bilder i U1- eller U2-modus, forblir disse endringene selv om D7000 er slatt av, men bare hvis du ikke roterer modusvelgeren.

Hvis du beveger rattet vekk fra U1 eller U2, vil eventuelle endringer du har gjort fordampe umiddelbart hvis du ikke lagret dem fra menysystemet. Neste gang du velger enten U1 eller U2, blir det tilbakekalt akkurat som det var sist lagret.

Hvis du vil gjore en permanent endring i U1- eller U2-innstillingen, gjor du bare endringer mens du er i U1 eller U2-posisjonen, og deretter MENU & gt; SETUP & gt; Lagre brukerinnstillinger & gt; (velg U1 eller U2) igjen, og du er ferdig.

Jeg satte U1 for mine landskapsskoder, og jeg satte U2 for snaps av familien min. Du vil kanskje ha en til sport og en for landskap, eller hvem vet det. Nokkelen er at det sparer oss a matte fla med alle innstillingene hver gang vi fotograferer noe annet.

Slik setter jeg meg, hvis min innstillingsfil ikke programmerer disse for deg. Jeg skal forklare hvordan og hvorfor vi setter disse senere i detalj:

Fokus: AF-A, AUTO AF-omrade Velg («AFA Auto» som sett i finneren nar du trykker pa AF-modusknappen pa forsiden).

AUTO ISO: Max ISO: 6,400 (standard).

Sa for U1: Scenics og ting.

Bildekontroll: VIVID, +3 Metning, 6 skarphet.

Og for U2: Familie og mennesker.

Bildekontroll: STANDARD, +2 metning, 6 skarphet.

Jeg forlater de fleste innstillinger i sine standardinnstillinger.

Jeg satte min U1-modus overst til venstre for a velge mine foretrukne innstillinger for bilder av alt unntatt folk, og sett min U2-posisjon for folks bilder.

Jeg skyter med toppmodusvelgeren i P, Program eksponeringsmodus.

Mange av disse menyalternativene er ofte deaktivert i alt unntatt P, S, A og M modiene.

Standard driftsinnstilling er bare noen fa klikk som er forskjellige fra standardinnstillingene.

Slik er jeg opprettet min egen D7000:

Jeg forlater D7000-maskinen i den automatiske AF-omradesvelgemodus (Auto) og dens automatiske AF-modus (AF-A) mesteparten av tiden.

Se Nikon D7000 AF-innstillinger for alle detaljer. Her er noen grunnleggende:

Nikon D7000 AF-kontroller. storre.

D7000s AF-punktseleksjonsmodus (alle, noen, 3D, osv.) Og AF-S, AF-C og AF-A modusene velges med en umarket knapp. Denne knappen er konsentrisk med den enkle AF-MF handtaket.

Trykk pa AF / M-knappen, og na styrer forhjulet AF-punktvalgsmodus (alle, noen, 3D, etc.), og bakre dreier velger AF-S, AF-C og AF-A-modus.

Sokeren viser hva du gjor nar du setter det, slik at du kan se alt dette uten a ta oye med sokeren.

Jeg bruker AUTO, velg mesteparten av tiden, og bytt til 3D og velg ett punkt hvis D7000 ikke velger det jeg trenger automatisk. I denne 3D-modusen, nar du tilordner et AF-punkt til et mal, sporer det og beveger seg rundt finneren automatisk nar malet beveger seg.

I 3D-modus trenger du ikke engang a flytte AF-punktet. Du kan finne det enklere a bruke midtpunktet, pek kameraet slik at midtpunktet er pa malet, og flytt deretter kameraet og la det flytte AF-punktet for deg, i stedet for a velge et annet punkt med tommelfunksjonen.

Disse modusene lagres ogsa i U1 og U2 posisjonene.

Jeg formaterer kort hver gang jeg legger en i D7000. Det sletter helt minnekortet og formaterer det for perfekt kompatibilitet.

Hvis du har koblet kortet til en datamaskin og ikke reformaterer, er det alltid den lille, men virkelige muligheten for at det kan ha v rt noe som er endret pa kortet ditt.

Formatering sletter helt ditt kort, sa v r sikker pa at du har alle bildene dine. Formatering er ikke obligatorisk, men det sikrer at data og kompatibilitetsproblemer kun vil skje med andre mennesker, ikke til deg.

A formatere, bare:

1.) Hold de to knappene [FORMAT>] nede samtidig i noen sekunder.

2.) Den overste LCD blinker for «& quot; og ikonet for at kortet skal formateres blinker.

3.) (Hvis du vil formatere det andre kortet, flytt rattet til det blinker)

4.) Slip begge knappene, og umiddelbart,

5.) Hold begge ned igjen.

For a angi dette, bruk QUAL og bakre tallerken mens du ser pa den overste LCD-skjermen.

Den kan ogsa settes inn i skjermmenyen.

Standard JPEG Normal lager filer som er storre enn de ma v re. Bildene ser like ut, men tar mer plass pa minnekortet og i datamaskinen.

Hvis du er skeptisk, gjor som jeg gjorde og gjor det samme skuddet med ulike innstillinger og se om du kan se en forskjell. Du kan ikke; D7000s kvalitetsinnstillinger kan ikke settes til a lage et darlig bilde.

Selv om jeg er kjent med JPG DCT og kvantiseringsmatriser, kan jeg vite hvordan og hvor a se JPG-bildefeil, selv om jeg kunne se en liten variasjon pa en skjerm pa 200%, er resultatene mellom BASIC, NORMAL, FINE og NEF / raw skilleverdig selv i 30×40 » utskrifter. Prov det selv som jeg gjorde og se; det vil spare deg for en masse minne.

Jeg bruker STOR til landskap, og SMALL for familiefotografier.

Stor er standard, men med mindre du vil skrive ut alt tyve meter lang, kan den lille innstillingen ogsa gi deg utskrifter av hvilken som helst storrelse (20×30 eller 50x75cm er enkelt) og sparer enda mer plass pa datamaskinen og minnekortene.

Jeg er serios: selv i liten innstilling har du 4 veldig skarpe megapiksler, som er mer enn nok til a skrive ut hvilken som helst storrelse hvis bildet ditt er i fokus i utgangspunktet.

Pa Small har D7000 langt mer opplosning enn Nikons forste D1 og D1H profesjonelle kameraer, hvor bilder ofte ble skrevet ut pa tosiders spreads i nyhetsmagasiner.

Still inn dette med frontknappen mens du holder QUAL-knappen og ser pa den overste LCD-skjermen.

Den kan ogsa settes inn i skjermmenyen.

Her er en del av trikset som gjor at BASIC JPG ser bra ut: sett JPG-komprimering til OPTIMAL QUALITY. Dette lar filstorrelsen vokse automatisk avhengig av det aktuelle motivet hvis, og bare hvis det er nodvendig.

Jeg bruker AUTO 1 NORMAL med A2 (rav) skift.

Jeg foretrekker et litt varmere (mer oransje) bilde, sa jeg setter A2 (rav 2) ved a trykke pa:

MENU & gt; SHOOTING (kameraikon) & gt; Hvitbalanse & gt; Auto 1 & gt; trykk OK eller klikk til hoyre for a komme til en skjerm med et fargerikt kvadrat & gt; klikk to klikk til hoyre for A2 & gt; OK.

Du kan angi hvilken fargeforskyvning du liker. Bare flytt kontrolleren rundt det fargede torget for en kombinasjon av rav / bla og gronn / magenta finjustering.

Jeg forklarer alle hvitbalansinnstillingene under skjermmenyen. Se Hvordan sette hvitbalanse og hvitbalanseksempler for a l re nar og hvorfor du vil bruke disse innstillingene.

Den grunnleggende WB-innstillingen og amberbla forspenning settes ogsa inn med WB-knappen og ringer mens du ser pa den overste LCD-skjermen.

Flere eksplisitte detaljer pa skjermmenyen.

Dette er hvor du ser utseendet til bildene dine. Onsker du mer eller mindre farge, eller mer eller mindre kontrast, eller svart-hvitt? Dette er hvor du skal sette den.

D7000 har samme utseende med en hvilken som helst innstilling av Picture Controls som alle andre Nikon siden D300, takk og godhet. Det som ser bra ut pa en Nikon, vil se likevel ut pa andre Nikons: disse er alle utskiftbare.

Jeg bruker STANDARD med.

Skarpering satt til 6 og.

Metning satt til +2.

For steder og ting.

Jeg bruker VIVID med.

Skarpering satt til 6 og.

Metning satt til +3.

Spill rundt og se hva du foretrekker. Jeg endrer alltid mine preferanser avhengig av emnet og utseendet jeg vil ha. Slik far jeg prisbelonte bilder rett ut av kameraet mitt.

For a sette disse, trykk:

Klikk pa det, og du vil se en meny med Standard, Noytral, Levende, etc.

Du kan endre hvilket som helst av disse utgangspunktene ved a velge dem, og deretter klikke til hoyre. Na kan du klikke opp og ned for a velge forskjellige parametre og venstre og hoyre for a endre dem. Pass pa a klikke OK for a lagre innstillingen.

Du kan ogsa lagre og huske disse.

Jeg bruker Auto ISO, noe som gjor at D7000 setter seg perfekt i noe lys.

ISO, uttalt «oye ess oh,» setter D7000 lysfolsomhet. 100 er normalt, og 6.400 er mye mer folsomt for sv rt lite lys.

I motsetning til film kan D7000 settes til a tilpasse seg lysforholdene i seg selv.

Auto ISO oker ISO automatisk nar det blir morkere, sa jeg trenger ikke a stoppe og sette det selv. Den skyter pa ISO 100 i godt lys, og ved 1/15 sekund (eller hvilken hastighet du velger) begynner det a rampe opp ISO til maksimalt 6.400 (eller en hvilken som helst ISO du velger) etter hvert som den blir morkere. Bare hvis det blir mye morkere, vil det fa lukkerhastigheten til a ga under 1/15 ved ISO 6.400, akkurat som jeg ville gjore manuelt.

For a sette dette, trykk:

MENU & gt; SHOOTING (kameraikon) & gt; ISO-folsomhetsinnstillinger & gt; ISO folsomhet & gt; 100 (Dette kan ogsa settes fra ISO-knappen og bakre ratt mens du ser pa den overste LCD-skjermen.)

MENU & gt; Kameraikonet & gt; ISO-folsomhetsinnstillinger & gt; Auto ISO sensitivitetskontroll & gt; PA.

Pa samme sted, angi maksimal folsomhet og minimum lukkerhastighet til smak. Jeg satte ISO 6,400 som maksimum fordi D7000 fortsatt ser bra ut pa ISO 6,400. Hvis du setter lavere hastighet, starter D7000 opptaket ved lavere hastigheter nar det kan ha oppnadd fart pa en hoyere (og fortsatt ren) ISO.

Jeg stiller Minimal lukkerhastighet avhengig av objektivet og motivet mitt.

For familie, folk, handling og barn satt jeg 1/125. For sport kan du sette 1/250 eller 1/500. Dette er den hastigheten D7000 vil forsoke a holde ved a oke ISO, og under hvilke D7000 vil skyte pa den hoyeste ISO du angir ovenfor.

For stillbilder av stille motiver, setter jeg dette til den langsomste hastigheten der jeg kan holde handen skarpt. For meg er det 1/8 med VR vidvinkelobjektiver, og 1/30 for VR-telefotoer.

Adaptive Dynamic Range (ADR)

ADR gjor faktisk bilder bedre. Det forbedrer virkelig detaljer i bade skygger og hoydepunkter, alt pa samme tid.

Det er slatt av som standard. Jeg skyter alltid med den i AUTO.

MENU & gt; SHOOTING (kameraikon) & gt; Aktiv D-Lighting & gt; AUTO.

Slot tom utloserklokke overst.

Pass pa a stille inn KUNSTINNSTILLING f8 Sla tom utloserklokke til LOCK, ellers som sendt, vil D7000 skyte opp hele dagen uten kort! Du skjonner ikke at du skyte mellomrom for du slo Play-knappen og fant ingenting der.

Dette er grunnleggende. Du har 99% av det du trenger; ga skyt og ha det goy!