Mitt ord! Kortspill.

Mitt ord! er det forste ordspillet som spiller som et festspill! Alle spillerne soker raskt etter ord mens enkelt- og dobbeltbrevskort deles ut pa bordet. Den forste spilleren som ringer ut et ord ved a bruke minst tre kort vinner de kortene.

Rask og morsom, mitt ord! appellerer til fans av ordspill og festspill. Spillet fremmer interaksjon, forbedrer vokabularferdigheter, forbedrer stavingevner, motiverer spillere, og bidrar til a utvikle mellommenneskelige ferdigheter. Det tar bare minutter a l re, og typiske spill varer 10 til 30 minutter.

Merk: Mitt ord! ble skapt av den frodige spilldesigneren Reiner Knizia, og ble opprinnelig utgitt i Tyskland under navnet «Diabolo». Det ble brakt til USA av Out Of The Box Publishing.

Antall spillere: 2 til 6.

Anbefalte alder: 12 og oppover (7 og oppover for Junior Edition)

Mitt ord! Games.

Mitt Ord er spillet med raske og morsomme ordspill – finn et ord, og det er ditt! Raskt soke etter ord mens enkelt- og dobbeltbrevskort blir behandlet pa bordet. Den forste spilleren som ringer ut et ord ved a bruke minst tre kort vinner de kortene. Rask og morsom, mitt ord! appellerer til fans av ordspill og festspill! For 2 til 6 spillere, i alderen 12 og oppover. Spilletid: 10-30 minutter. Mitt ord! Tinn.

Mitt Ord er spillet med raske og morsomme ordspill – finn et ord, og det er ditt! Raskt soke etter ord mens enkelt- og dobbeltbrevskort blir behandlet pa bordet. Den forste spilleren som ringer ut et ord ved a bruke minst tre kort vinner de kortene. Rask og morsom, mitt ord! appellerer til fans av ordspill og festspill, og denne utgaven kommer med en praktisk lagringsbotte. Mitt ord! Junior.

Denne barnevennlige utgaven av My Word! er det perfekte spillet for barn, familier og venner, med spesielle junior kort og regler. Det er det forste ordspillet som spiller som et festspill! Du ma tenke raskt for a danne ord for noen slar deg til slag. Pa slutten av runden, score ett poeng for hvert kort samlet. Spilleren med flest poeng pa slutten av kampen vinner.

Mitt ord! Koblinger.

L r om spillet fra BoardGameGeek, med bilder, lenker og diskusjoner med kollega My Word! fans. Mitt ord! Hjemmeside.

Dette er utgiverens offisielle side for Mitt Ord! Inkluderer regler pa engelsk og spansk, samt regler for spillvariasjoner, og forslag til klasserom l ring aktiviteter ved hjelp av spillet. Mitt ord! Malstyring.

Gar ut av scorecards? Ikke noe problem, bare skriv ut noe mer med denne praktiske mal! [PDF]