Huisartsenpraktijk Van Heerde.

Welkom pa hjemmesiden van huisartsenpraktijk van Heerde. Onze praktijk kenmerkt zich door kleinschaligheid en zorg afgestemd op de patient: we hebben een klein team en kennen vrijwel alle patienten persoonlijk. Var praksis er akkreditert og oppfyller saledes kravene til god husarts medisinsk omsorg. I praksis praktiseres ogsa en husarts i utdanning. I praksis blir ogsa reisendevaccinasjoner gitt.

Pa toppen av denne siden finner du informasjon om var praksis og medisinske temaer. Via kontakt kan du logge inn pa en bestemt del av nettsiden. Du kan da gjenta medisinering foresporsler eller en sporreskjema per e-post.

Du kan ogsa kontakte oss ved a fylle ut kontaktskjemaet. Dette gjelder ikke innenfor den besluttede delen av nettstedet.

De Tourton Bruynsstraat 9.

1063 XL Amsterdam.

Spoednummer 8 & # 8211; 17 timer:

Spoednummer etter 17 timer:

Gezondheidsinformatie.

Nye pasienter.

Nieuwe Patienter.

Vil du registrere deg som pasient hos Huisartsenpraktijk Van Heerde? Sa kan du gjore det her.

Praktijkinfo.

Gezondheidsnieuws.

De griepepidemi i Nederland tar na 5 uker. […]

Antallet personer med griepagtige klager oker. Onsker du a vite om deg, har du fluktjekk. […]

Enkelt din gjenta reseptkrav.

Vil du lage en avtale?

Hva andre mennesker sier om oss.

Jeg tror at en av de viktigste tingene med a se ungdommelig er a ha en moderne frisyre. Disse gutta er det beste i a gjore det. Jeg elsker virkelig jobben sin.

Da jeg var 14, trodde jeg at jeg sa forferdelig ut. Jeg brukte disse typiske slaviske skoene med metallbunn, slik at du alltid kunne hore meg komme og dette var veldig stygg.

I mine tjuearene ville jeg v re skeptisk til en darlig harklipp, men nar du blir 30, handler det mer om hvorvidt han er en fin person, og apner han doren for meg.