Hjelp til a bestemme pa et AMD hovedkort for FX-8320.

150 for a bestemme seg for et nytt AMD hovedkort for en AMD FX-8320 prosessor som skal brukes.

(Prisene inkluderer frakt, skatter og rabatter nar det er tilgjengelig.)

(Generert av PCPartPicker 2013-11-30 16:49 EST-0500)

Dette er fint, men har ogsa mindre modeller pa & pound; 80 og & pound; 60.

(Prisene inkluderer frakt, skatter og rabatter nar det er tilgjengelig.)

(Generert av PCPartPicker 2013-11-30 16:49 EST-0500)

Det hovedkortet ser ut som det ville gjore det.

Dette er fint, men har ogsa mindre modeller pa & pound; 80 og & pound; 60.

Lenken viser ikke en gyldig side pa slutten min.

Jeg skal bruke en Rosewill THOR V2 Gaming ATX Full Tower Computer Case for a huse alt i.

Skal jeg ga med vannkjoling eller viftekjoling for denne prosessoren pa dette hovedkortet?

Tror du at noen av de to kjolerne ville v re bra for amd fx-8320?

Jeg foreslar at du far en AMD 970-brikkesett som er billigere med mindre du onsker a bruke noen av de ekstra ekspansjonssporene.

Du kan ta en titt pa AS Rock 970 Extreme 3 R2 – Jeg planlegger a kjope dette personlig, men har det vanskelig a finne det her i mitt land. Det ser ut til at det kommer med en fullstendig oppdatert bios og sma oppgraderinger, og pa papirene til AS rock stotter den FX 8320, og vanligvis bor revisjonene ha alle de fixene som trengs, sa det burde v re problemfritt.

Jeg tror det du trenger a se pa forst er at hvis brikkesettet stotter den typen CPU du planlegger a bruke, vil antallet PCI-spor, USB og SATA-porter brikkesettet.

Deretter kan du finne forskjellige prisversjoner av samme brikkesett fra en produsent med tilpassede oppgraderinger som en esata-port eller flere USB-porter eller en bios flash-funksjon. Og hvis du er i noen seriose test, kan du se pa maksimal RAM og overklokkingsstotte pa hovedkortet.

Jeg er ikke ekspert i omradet, men de fleste hovedkort er i denne ligaen er 2600 MHz FSB, sa andre store forskjeller i ytelse tror jeg ville v re mengden og hastigheten pa RAM og grafikkort du kan sette inn i MB og hvordan Vel, det fungerer med prosessoren.

Dette bor avhenge av saken du legger den inn, fordi det tar plass. Hovedkort skal ha god nok slots for a koble kablene til viften og pumpen jeg antar, og ogsa stotte andre fans / enheter, gjett de fleste av dem gjor.

Jeg har ikke personlig erfaring pa vannkjolesystem, men det jeg leser er at lavvannskjolesystemer er gode i utgangspunktet for lave belastninger og mindre kjore tid, du trenger en god en for lang tid og stresser deg CPU som ville v re mer dyrt.

Med mindre du ser pa Intel, er AMD FX8350 den eneste bedre, men 8320 gir deg en bedre pris pa ytelse. Den eneste forskjellen mellom disse to jeg har sett er at 8350 er 4 MHZ og 8320 er 3.5Mhz med en betydelig prisforskjell.

Jeg foreslar at du far en AMD 970-brikkesett som er billigere med mindre du onsker a bruke noen av de ekstra ekspansjonssporene.

Du kan ta en titt pa AS Rock 970 Extreme 3 R2 – Jeg planlegger a kjope dette personlig, men har det vanskelig a finne det her i mitt land. Det ser ut til at det kommer med en fullstendig oppdatert bios og sma oppgraderinger, og pa papirene til AS rock stotter den FX 8320, og vanligvis bor revisjonene ha alle de fixene som trengs, sa det burde v re problemfritt.

Jeg tror det du trenger a se pa forst er at hvis brikkesettet stotter den typen CPU du planlegger a bruke, vil antallet PCI-spor, USB og SATA-porter brikkesettet.

Deretter kan du finne forskjellige prisversjoner av samme brikkesett fra en produsent med tilpassede oppgraderinger som en esata-port eller flere USB-porter eller en bios flash-funksjon. Og hvis du er i noen seriose test, kan du se pa maksimal RAM og overklokkingsstotte pa hovedkortet.

Jeg er ikke ekspert i omradet, men de fleste hovedkort er i denne ligaen er 2600 MHz FSB, sa andre store forskjeller i ytelse tror jeg ville v re mengden og hastigheten pa RAM og grafikkort du kan sette inn i MB og hvordan Vel, det fungerer med prosessoren.

Dette bor avhenge av saken du legger den inn, fordi det tar plass. Hovedkort skal ha god nok slots for a koble kablene til viften og pumpen jeg antar, og ogsa stotte andre fans / enheter, gjett de fleste av dem gjor.

Jeg har ikke personlig erfaring pa vannkjolesystem, men det jeg leser er at lavvannskjolesystemer er gode i utgangspunktet for lave belastninger og mindre kjore tid, du trenger en god en for lang tid og stresser deg CPU som ville v re mer dyrt.

Med mindre du ser pa Intel, er AMD FX8350 den eneste bedre, men 8320 gir deg en bedre pris pa ytelse. Den eneste forskjellen mellom disse to jeg har sett er at 8350 er 4 MHZ og 8320 er 3.5Mhz med en betydelig prisforskjell.

Takk sa mye for all denne informasjonen. Det hjalp meg med a bestemme hvilke deler som skal ga med na.