Gtx 550 ti enkeltspor h1>

Kan GTX 750 TI passe inn i inspiron desktop 3250 ??

Jeg vil erstatte GT 705 bygget pa skrivebordet. Jeg vet at GTX 750TI kommer i forskjellig versjon. Mest sannsynlig ma jeg ga for single FAN-modell. Hvis noen spesifikke modeller, v r sa snill a anbefale meg. Takk.

Min PSU stotter opptil 300W. Jeg antar at GTX 750TI ikke trenger ekstra strom. Rett meg hvis jeg tar feil GTX 750TI er 2 slots storrelse. Ikke sikker pa om dette vil passe til PCen min, da gjeldende GT 705-storrelse er enkelt sporstorrelse.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

RE: Inspiron Desktop 3250 + GeForce GTX 750TI?

Det er null 750 ti enheter som passer i det tilfellet.

I motsetning til 3650 er 3250 en isty bitty sak.

Rapporter uloste kundeserviceproblemer her.

Jeg jobber ikke for Dell. Jeg er ogsa en bruker.

Forumet er prim rt bruker til bruker, med Dell-ansatte moderering.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

RE: Inspiron Desktop 3250 + GeForce GTX 750TI?

Er problemet pa grunn av dobbeltsporet krav til GTX 750TI eller hva er begrensningen. Jeg tror ikke lengde / hoyde og kraft som betyr noe. Har jeg rett til a si det? Ja, jeg forstar at huset ikke er stort.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

RE: Inspiron Desktop 3250 + GeForce GTX 750TI?

Nahomjar, jeg har en Dell 745 SFF, jeg har GTX 550 TI Dual-sporet i den. Jeg matte bare rive av bakpanelene pa skrivebordet, fjernet dekselet til viften, og det passer fint inn. Jeg gjorde det samme pa DELL 780 SFF, jeg planlegger a sette inn en 4 GB GTX 1080 i den, bare fjern dekselet til de to sporvifter, og skru av de to sporene. 550-kortet jeg har er.

Hvilken merkevare av den noyaktige 750 skal du fa?

V r ogsa oppmerksom pa at det er raske kort som ikke trenger stromkontakt, men 300watts bor bare ha det bra. Selv om jeg bruker 430watts for 550 ti.

Jeg fant denne modellen, synes a v re den minste.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

RE: Inspiron Desktop 3250 + GeForce GTX 750TI?

Tykkelsen og hoyden og kraften utgjor alle ting. Du far ikke 75 W, du far 25 W max. Dette har ikke noe rom.

GALAX-kort kommer IKKE til a ga fysisk inn. Enkeltspor hjelper ikke lavprofil 8 tommers maks lengdekort.

Rapporter uloste kundeserviceproblemer her.

Jeg jobber ikke for Dell. Jeg er ogsa en bruker.

Forumet er prim rt bruker til bruker, med Dell-ansatte moderering.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

RE: Inspiron Desktop 3250 + GeForce GTX 750TI?

The NEWEGG Link er et TOYTIC-kort.

Rapporter uloste kundeserviceproblemer her.

Jeg jobber ikke for Dell. Jeg er ogsa en bruker.

Forumet er prim rt bruker til bruker, med Dell-ansatte moderering.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

RE: Inspiron Desktop 3250 + GeForce GTX 750TI?

Jeg leter etter EVGA GTX 750TI (SC). Vil det passe inn eller ikke? Takk.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

RE: Inspiron Desktop 3250 + GeForce GTX 750TI?

Nahomjar, hvis du snakker om dette: www.newegg.com/. /Product.aspx.

Og jeg har gruver i dette tilfellet i dell 745:

Jeg matte rive av sperret bakpanelet hvor sporene befinner seg, og da fjernet jeg dekselet til viften pa skjermkortet og det passer fint inn. Ikke sikker pa om du vil gjennom sa mye problemer, sa du ma kanskje finne et mindre kort, fordi det dekselet pa viften pa 750 ser like stor ut som den pa min 550 ti.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

RE: Inspiron Desktop 3250 + GeForce GTX 750TI?

GMNightmare, mye verdsatt av ditt svar. Hvis jeg forstar deg riktig, anbefaler du meg a bruke single-slot PNY-merke GTX 750TI i stedet for EVGA SC-modell pa grunn av plassbegrensning. For ditt tilfelle forstar jeg at nar du installerte GTX 550TI, ma du ga gjennom alle de problemene du har oppfort. Forresten, noen forskjell b / w PNY eller dobbel slot GTX 750TI modeller nar det gjelder ytelse eller overhodet. Rett meg hvis jeg har feil i noen av min forstaelse.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

RE: Inspiron Desktop 3250 + GeForce GTX 750TI?

Nei, jeg sier i utgangspunktet om du planlegger a bruke det kortet, ma du fjerne «dekselet» til viften for a kunne passe inn i. Eller finn et enda mindre kort a bruke i det. Nar det gjelder ytelse, er 750 raskere enn 550 ti.

Jeg tror det forste sporsmalet jeg vil gjerne vite, hvor kjoper du det fra? nettstedet? sa kan jeg se hvilke kort som egentlig passer / jobber i saken.